Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2007 19:02 - House MD season 4,ep1
Автор: chaosmaster Категория: Забавление   
Прочетен: 1891 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.09.2007 17:07


HOUSE MD - Season 4,ep 1

image
Четвърти сезон вече започна.Можете да го намерите в замунда :
http://zamunda.net/details.php?id=101473

SPOILER WARNIGN!
В следващите няколко реда се разкрива сюжета на епизода!

Новият сезон на "Хаус" започна повече от добре. В края на трети сезон тримата от екипа му,които бяхме свикнали да виждаме през трите сезона - Камерън,Форман и Чейс напуснаха. Е,Чейс го уволниха. Тогава с голямо разочарование смятах,че това ще е последният епизод,но за мое щастие това се оказа грешно предположение. Ето какво се случи в началото на четвърти сезон. Епизодът се каза "Сам"(колко умопомрачително гениално и неочаквано!)

След срутването на офис сграда,Хаус се нагърбва със задачата да диагностицира една от оцелелите - Мегън. В началото на епизода виждаме как Хаус подхвърля своите теории на един чистач,който даже го придружава по време на прегледите и се представя за лекар.

Къди от своя страна настоява,че Хаус има нужда от екип,срещу когото да подхвърля идеите си. Тъй като вижда,че той общо взето прави точно това срещу всеки,който е навит да го слуша,Къди изпраща бележка към целия персонал да не помага на доктор Хаус.  Но самата тя доста често се пречупва и става мишена за теориите на Хаус.

Типично за Хаус,той прониква с взлом в дома на пациентката. И след като чистачът отказва да участва в това,той подмамва Уилсън. В къщата намират дневник,според който Мегън е била депресирана и е взимала антидепресанти. Разбирайки това и осъзнавайки,че другият доктор въобще не е доктор,гаджето на Мегън и  майка му се оплакват на Къди,която въпреки разочарованието си от поведението на Хаус е длъжна да се съгласи с диагнозата му.

През това време,Уилсън скрива ценната за Хаус китара(струваща 12,000 долара) и се представя за терорист,чиито искания са Хаус да започне да провежда интервюта за работа. Магарето му с магаре обаче подмамва Уилсън с фалшиво съобщение по пейджъра да напусне дома си и да отиде до клиниката. Когато той е там,Хаус му се обажда по телефона и му съобщава,че е изтрил последния сезон на любимия сапунен сериал на Уилсън. В знак на отмъщение той изпраща на Хаус снимка с китарата му и изкъртеният мост на китарата с бележка "Все още не съм мъртва". Естествено,това не е истинският мост,но Хаус отвлича един от пациентите на Уилсън.

Между другото положението на пациентката се влошава постоянно. Оказва се,че тя е алкохолик и е направила аборт,за който е излъгала приятеля си. Очевидно двамата са били много близки и той просто не може да приеме,че бива измамен. Ситуацията става още по-критична след като Мегън получава обрив,който въобще не трябва да е там,защото тя няма мед.история на каквито и да е алергии.

Уилсън влиза в кабинета на Хаус докато той замислено гледа дъската,където е описано състоянието на Мегън. Уилсън е ядосан,защото научава,че Хаус е откраднал пациента му и настоява той да бъде върнат,защото  Хаус знаел какво ще се случи "ако му бъдат дадени грешни лекарства". В този момент Хаус получава просветление и промърморва "Много лоши работи" и излиза от стаята,съобщавайки на Уилсън местоположението на пациента му.

Когато се връща при Мегън,Хаус й дава амфетамин,за да се събуди. Разтревожени,майката и гаджето й разпитват Хаус,какво прави на Мегън,а той отвръща,че не й прави нищо,защото това не е Мегън. За да го докаже,пита обезобразената жена как се казва,а тя с много усилие промълвява "Лиз". Лиз е името на колежка на Мегън. Оказва се,че жената считана за Лиз е починала. Това е била Мегън. Цялото объркване е дошло от факта,че след инцидента двете са си приличали много и семействата им са ги объркали. После влиза приятелят на Лиз,който дотогава е смятал,че приятелката му е починала.

В края на епизода виждаме как Хаус свири на китара и обявява на 32 души,че това ще е най-тежкото интервю в живота им и че няма да ги пощади и ще използва средства,които някой могат да сметнат за неморални и даже незаконни.







Тагове:   house,   MD,


Гласувай:
0



1. tajnax - да!
26.09.2007 19:03
и на мен ми е един от любимите!благодаря!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chaosmaster
Категория: Други
Прочетен: 719057
Постинги: 38
Коментари: 52
Гласове: 106
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930